Nota Legal

Can Jover Cultius no acceptarà responsabilitats derivades d'un mal ús del contingut i es reserva el dret d'actualització, eliminació, limitació o denegació d'accés, de forma temporal o definitiva, en cas de que es produeixi un ús abusiu dels mateixos. De manera especial, refusa responsabilitats en el que correspon a informació continguda en pàgines web de terceres persones conectades per enllaços (links), amb les pàgines de Can Jover Cultius.

Can Jover Cultius no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es puguin produïr pel fet d'utilitzar ordinadors infectats per virus informàtics o de les conseqüències que puguin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol tipus d'activitat que es pugui realitzar amb el contingut d'aquesta web i que es realitzi sense autorització de Can Jover Cultius, és una infracció castigada per la legislació vigent.

JoomSpirit