Salon du Végétal d'Angers (França)

Salon du VgtalAquest any 2013, més concretament al més de Febrer, Can Jover Cultius va assistir com a empresa participant a la Fira d’Angers–Salon du Végétal.

 

Era la primera vegada que acudíem a una Fira Internacional. El resultat va superar amb escreix les expectatives. Varem descobrir un mercat molt gran, amb una cultura per la planta molt més intensa que la de països mediterranis com el nostre.

 

Nomes amb avets de Nadal, el país veí, consumeix anualment més de cinc milions d’unitats. Mercats com els del nord de França són molt receptius a les nostres plantes aclimatades a les inclemències Atlàntiques i més en aquest context d’ajustos en que el preu és converteix en una oportunitat.

 

Tot i que la fira de Hessen (Deutschland) s’està reafirmant any rere any com el referent europeu per a les plantes ornamentals, Angers segueix gaudint d’un espai prou important com per no perdre la viabilitat que altres fires com l’espanyola (Iberflora) i la italiana (Flormart) semblen no poder garantir.

 

Us esperem, doncs, en el proper 2014 a visitar-nos a l’estand que, de nou, plantarem Can Jover Cultius al Salon du Vegetal. 

 

Salon

 

 


JoomSpirit