Membre de MPS

mpsTenim l'orgull d'anunciar-lis que Can Jover Cultius ha sigut la primera empresa de la provincia de Girona a obtenir el certificat MPS-ABC.

Que és MPS - ABC ?

MPS es va posar en marxa el 1993 com l'inici de "Projecte milieu Sierteelt 'a la regió de Westland . El gran compromís dels productors va ser demostrat per MPS obtenció de cobertura nacional al febrer de 1995 . Totes les subhastes de flors holandeses , LTO Nederland i LTO Glastuinbouw s'han subscrit a l'associació . el nombre de subscripcions dels productors de fora de la Westland també va augmentar immediatament. Al gener de 2007 es va fusionar amb MPS ECAS BV amb l'establiment de MPS el primer pas es va donar en el sector de la floricultura cap a una major orientació al mercat i la responsabilitat social corporativa. Aquesta evolució està encara en curs a l'actualitat . els supermercats són cada vegada més conscients dels riscos inherents a la venda de flors i plantes . els compradors prefereixen utilitzar les empreses certificades , i esperar l'obertura sobre l'origen del producte.

Ara , MPS està operant en més de 55 països , amb aproximadament 4.000 agricultors participants.


 

IPM ESSEN 2014

Can Jover Cultius a estat present a IPM 2014 (Essen - Alemanya) per primera vegada.

Hem estat ubicats al pavelló 9, amb la resta dels vivers espanyols. L'experiència ha estat molt bona i gratificant. El nostre producte com Araucaria Araucana (el més gran a tota fira), Cedrus Atlantica Glauca o Taxus bacatta Fastifiata Robusta, només per dir alguns, han estat molt ben rebuts.

Aquesta fira és, en aquest moment, una de les més grans del món i de referència per al sector a Europa.

Això es fa evident quan en el nostre estand hem aconseguit ventes a tot el món, de països tan llunyans com Austràlia o exòtics com l'Orient Mitjà.

És una fira mundial d'un mercat global. Esperem veure'l l'any que ve.

 


 

Salon du Végétal d'Angers (França)

Salon du VgtalAquest any 2013, més concretament al més de Febrer, Can Jover Cultius va assistir com a empresa participant a la Fira d’Angers–Salon du Végétal.

 

Era la primera vegada que acudíem a una Fira Internacional. El resultat va superar amb escreix les expectatives. Varem descobrir un mercat molt gran, amb una cultura per la planta molt més intensa que la de països mediterranis com el nostre.

 

Nomes amb avets de Nadal, el país veí, consumeix anualment més de cinc milions d’unitats. Mercats com els del nord de França són molt receptius a les nostres plantes aclimatades a les inclemències Atlàntiques i més en aquest context d’ajustos en que el preu és converteix en una oportunitat.

 

Tot i que la fira de Hessen (Deutschland) s’està reafirmant any rere any com el referent europeu per a les plantes ornamentals, Angers segueix gaudint d’un espai prou important com per no perdre la viabilitat que altres fires com l’espanyola (Iberflora) i la italiana (Flormart) semblen no poder garantir.

 

Us esperem, doncs, en el proper 2014 a visitar-nos a l’estand que, de nou, plantarem Can Jover Cultius al Salon du Vegetal. 

 

Salon

 

 


JoomSpirit