Abnuncio
jajajajaja

Notícies Destacades

Llocs d'interés

Qui som?

1" el nostre producte, la nostra millor carta de presentació "

Can Jover Cultius desenvolupa la seva activitat principal en el Mas Jover, aquest està situat al macís de les Guilleries, a la bonica població de Sant Hilari Sacalm. Amb una superfície total de 35ha. i una altitud de 850m. sobre el nivell del mar, presenta un subclima atlàntic dins un clima mediterrani, moltes hores de sol i estius frescos, privilegiada ubicació per al cultiu de la planta ornamental. 

Servim tan amb pa de terra com en test, coníferes de petit format fins a grans exemplars, arbres d'alineació, llex, etc... Al ser una empresa relativament jove treballem la planta amb il·lusió del principiant i a l'hora amb la professionalitat i serietat que es precisa. Pendents de les noves tendències i innovacions del mercat sense deixar de costat el treball i la constància fem del nostre producte la nostra millor carta de presentació. 


DSC 0737Els primers documents que demostren la existència del Mas daten del segle XV però no és fins al segle XVII que es troba una documentació extensíssima de la família Jover i del Mas. Com a expressió de continuïtat, la propietat va anar passant al llarg del temps als hereus de la família, això no impedí que la segona meitat del segle XIX es perdés el cognom Jover. Actualment la propietat continua en mans dels descendents.

La masia es una unitat d'acció productiva típica de la pagesia catalana. Aquesta unitat està formada per el Mas – casal, normalment de pedra, en el qual i solen viure més d'una generació de la mateixa família – i camps, normalment de regadiu, que envolten el Mas. En el macís de les Guilleries, degut als forts desnivells, aquest camps solen ser en forma de terrasses.

Des de mitjans dels anys 50 que es te coneixement del cultiu i comercialització d'avets de Nadal a Can Jover, de la mà de Ramon Puig. Era una fase molt primitiva de comerç. La demanda d'aquest producte per part de la burgesia barcelonina portava als jardiners de la ciutat a pujar fins a Sant Hilari en busca d'un avet. Els antics propietaris forestals veien aquesta activitat com una cosa forassenyada i una moda passatgera. Res mes lluny de la realitat, la moda es va convertir en costum i esdevingué una gran oportunitat de negoci per una zona desfavorida amb la caiguda del comerç de les patates. Sant Hilari esdevingué així el punt productiu d'avets de Nadal més important de la península arriant a comercialitzar el 90% dels avets ornamentals de Nadal.

Peró a Can Jover volem aprofitar més el fantàstic clima productiu que tenim per a les coníferes i de seguida plantem varietats amb més valor ornamental que els simples avets de Nadal. Ampliant la gama de productes es busca també una desestacionalització de l'activitat molt concentrada fins al moment en els mesos de Nadal. Es comença doncs a produir plantes tals com el famós Avet Blau (Picea Pungens Glauca) , Teixos (Taxus Baccata Fastigiata) , Grevols (Ilex Aquifolium 'Alaska'), etc...26

 Des de l'any 2003, Albert Gallifa Puig – nebot de Ramon Puig i Jover – es fa càrrec dels terrenys del mas i comença un proces d'expansió del negoci que arriba fins a la internacionalització del comerç de plantes ornamentals. Lluny d'aquells primers anys en que es barrejaven els cultius d'horta amb els arbres de Nadal arribem al punt de tenir 6 hectàrea de planta amb contenidor i 30 hectàrees de planta en camp. Sense perdre de vista els nostres orígens intentem fer del nostre clima avantatjós la millor arma per diferenciar-nos de la competència i presenta productes de qualitat. I tot gràcies a l'esforç i el treball de la nostra petita gran família !


La nostra petita gran família !

gerent 

 

comercial 

plantilla
 Albert Gallifa-Gerent  Jordi Carreras-Comercial L'equip de Can Jover Cultius 
Abnuncio
jajajajaja

Notícies Destacades

Llocs d'interés

JoomSpirit